13 september, 2019
Nature / Atelier
Köken Nature och Atelier är ett slags fortsättning följer, nya kapitel av vår berättelse om trä och sten. Naturliga och gedigna material med enkelhet och tydlighet i uttrycket har blivit Kvänums signum. Kulörerna hämtar inspiration från naturens egen färgsättning i nyanser från mörk jord till milt ljus.  
Ladda ner presskit
27 februari, 2019
Liljencrantz for Kvänum
I nära samarbete med designern lanserar vi nya Liljencrantz for Kvänum i segmentet Contemporary. Anslaget är rustikt och sparsmakat på temat naturmaterial – en sann historia om trä och sten.
Ladda ner presskit
20 september, 2018
Real Classic by Kvänum
Kvänum Real Classic söker sig till den svenska klassicismens källa, det sköna 1700-talet, en period av ojämförlig kulturell blomstring i vår historia. Ladda ner vårt Real Classic Karleby-presskit, innehållandes högupplösta TIFF- och JPG-bilder på både Kulör Klippa och Kulör Mandel.  
Ladda ner presskit
7 mars, 2017
Lyxigt dressing room
Kvänum presenterar lyxigt dressing room i serien INTRO. Kvänums Intro är så mycket mer än inredning tillverkat i trendrätt trä. Med sin innovativa design och sparsmakade elegans är Intro inte bara essensen av svensk snickerikonst utan även en framtida klassiker.
7 september, 2016
Cool Classic by Kvänum
Retro och Bistro, nu och då, trend och tradition, cool and classic. CC är en mix av modernt och klassiskt, ett sobert och flärdfritt kök i den klassiska shakerstilens anda, bara lite rockigare.
16 september, 2015
Kvänum lanserar INTRO
Intro är årets hetaste nyhet, på en gång innovation och retro, början på något annorlunda. I nedanstående pressrelease finns en länk för att ladda ned högupplösta pressbilder.