Nature

Lucka Brahe
Brahe är en heltäckande lucka (22 mm) med dolda gångjärn och öppningsvinkel på ca 110 grader. Finns med handtag eller push-out som kan fås elstyrd eller manuell variant med inbyggd dämpning. Den släta luckan utmärks av grace och pondus.
färgalternativ
Ask Klippa
Ask Mandel
Ek Amber
Ask Ax
Ask Åska
Ask Svart
Ask Hav
Ask Skog
Fenix Bianco Male
Fenix Castoro Ottawa
Fenix Grigio Efeso
Fenix Grigio Londra
Ask Ren vit
Ask Dunvit
Ask Rökgrå
Ask Askgrå
Ask Sotgrå
Ask Vitbonad
Alm
Ek
Ek Vitbonad
Valnöt
Rökt Ek Nougat
Rökt Ek Kaffe
Ask Kalk
Ask Sand

Nature är kubiska volymer, boxar skurna ur trä, block huggna ur sten, ett franskrostat kök i mörka toner. Per Fernholm, designchef hos Kvänum, gjorde som han brukar, radade upp färgproverna framför sig, små lattor av trä som klaviaturen på en xylofon, den ena tonen intill den andra, flyttade runt och stuvade om, klinkade och komponerade en melodi, i moll kan man tro, men inget man blir nedstämd av, snarare harmonisk och lugn. Tillbaka till naturen är temat.

Bänkar och skåp är tillverkade i ädellöv, svartbetsad ask samt mörka och ljusa toner av rökt ek.

Nature i modellen Brahe ART med tre olika mörka toner på rökt ek och svartbetsad ask, bänkskiva i marmor med namnet Pietra Grigia
Det magifika högskåpet rymmer vitvaror, och vinkyl eller andra faciliteter om man önskar. Dörrens långa eleganta handtag Vide är nytt för i år liksom fästets dekorativa bleck i mörk brons.
Högskåp med pocket doors, det betyder att dörrarna skjuts in och försvinner i skåpet.
Redskapsreling i rökt ek, namnet är Vide
Luckan behöver ingen knopp eller handtag, här finns grepplisten ART i svartbetsad ask för enkel öppning
Köket i tre olika mörka kulörer, i både ek och ask
Pietra Grigia kallas den grå italienska marmorn med inslag av umbra och slingor i vitt. Samma material återfinns i bänkskivorna vars vinklade kant ersätter droppspåret och får skivan att likna ett grunt romerskt kar.
Kontakta inredare