Plaza Solig funkis
17 mars, 2016
Solig Funkis Oas / Plaza Interiör
I det gamla posthuset på Östermalm flödar ljuset in i Bengts och Aliyas moderna funkisdröm, en lägenhet där bevarade originaldetaljer samsas med väl valda material och snygga, funktionella lösningar.
Plaza_modern
17 mars, 2016
Modern Tradition / Plaza Interiör
Målet var absolut inte att bygga ett hus som såg ut att ha stått där på tomten i åratal, men slutresultatet blev ändå ett nytt hus med en tydlig känsla av pondus och historia.
Plaza_hemlig
17 mars, 2016
En hemlig oas / Plaza Interiör
I den rymliga våningen i Vasastan i Stockholm tumlar personliga antikfynd runt med nyproducerade designälsklingar. Det är ett hem i rörelse där ingenting har sin fasta plats, och där det gömmer sig en hemlig oas en trappa upp.
Plaza_koks
17 mars, 2016
Köksmästaren / Plaza Interiör
Var annars än i Köksriket kan Sveriges ledande kökstillverkare höra hemma? Med skräddarsydd kvalitet siktar Kvänum på ett långt liv.
Koti_Linjakas
12 december, 2014
Linjakas & Valkoinen / Plaza Koti Finland
Tidlös design möbler inredda hem var i behov av omannäköistänsä kök. Inredningsarkitekt Helena Karihtala utformad bostads 60 vita modern enhet som inte gräla med huset byggtiden men är fortfarande helt i ögonblicket.
Kvanum-Maison07_ut-1
15 oktober, 2014
Doppelt opp / Maison
En grovkök, två handfat, två ugnar och dubbla kylskåp gör det enkelt att tjäna många gäster. Och för att rensa upp igen.
Rocka_eleganse-1
15 oktober, 2014
Rocka Eleganse / Maison
Oslo: Interiøret er inspirert av et designhotell i New York. Røffe storbyelementer spriter opp duse farger og klassiske møbler.
Plaza_Int_054_063_-1
15 oktober, 2014
Det vackra i det enkla / Plaza Interiör
När barnen började bli självgående dök en till salu-skylt påpassligt upp utanför familjen Kennås drömhus.
Lomveien_maison-1
23 juni, 2014
I harmoni med havet / Maison
Tønsberg: På en høyde med vidstrakt utsyn, har Elisabeth Bjune og familien orkesterplass over innseglingen mot byen. Det bærer interiøret preg av.
Ahus_Plaza_1_lr-2
23 juni, 2014
Väggar med historia / Plaza Interiör 06-2014
Familjen Lindborg fick till slut sitt drömhus i Åhus när de köpte det magiska gamla huset från 1865. För över hundra år sedan räddades det av en blöt presenning. I dag bär väggarna på historia och trädgården är full av hemliga små vrår.
Hem Flemmingegatan
23 juni, 2014
Med Fransk blick för det svenska / Sköna Hem 06 – 2014
Valérie från Paris har öga för det som är utpräglat svenskt. Kanske är det därför som hon kombinerar det ”svenskt vita” med allmoge på ett lite nytt sätt.
Kvänum_LLV_reportage-1
11 mars, 2014
Det spirar i köket / Lantliv 02 -2014
Spegeldörrar, marmorskivor och mässingskranar möter möbler av modernt snitt i det här rymliga köket från förra sekelskiftet. Och nu börjar vårkänslorna synas i färgsättningen!
BOB_140232-katrinebolig-1-1
11 mars, 2014
Nordisk country / Bo Bedre DK 02 – 2014
Afdæmpede ”non-colours” i sand og sten, kølige blågrønne nuancer og enkelte sorte elementer. Det er hovedingredienserne i farvepaletten hjemme hos boligstylist Katrine Martensen-Larsen. I en markant, hvidpudset, nyklassicistisk villa på Frederiksberg har hun indrettet sig kompromisløst og helt efter sit eget hjerte. Bedst kan indretningen beskrives som en nordisk fortolkning af den engelske countrystil.
IntroAlm_Press_001
16 september, 2015
Kvänum lanserar INTRO
Intro är årets hetaste nyhet, på en gång innovation och retro, början på något annorlunda. I nedanstående pressrelease finns en länk för att ladda ned högupplösta pressbilder.